Op onze zorgkwekerij kweken wij vooral vaste planten voor de verkoop aan particulieren, groothandel en ook voor de klanten van ons hoveniersbedrijf. Ook heesters en andere beplanting kunt u vinden op onze kwekerij. Op het moment hebben we zware Buxus en verschillende maten Taxus. Ook in zwaardere maten. Wat wij niet op voorraad hebben kunnen we voor u bestellen.

Onze medewerkers komen voor het opbouwen van bv. dagritme, arbeidstraning en/of werkervaring. Alleen het ontwikkelen van zelfvertrouwen bied de mensen al nieuwe mogelijkheden en een betere toekomst. Het is leuk om te werken met planten en deze te zien groeien. maar het is ook leuk om samen te werken met collega`s. Onder deskundige begeleiding is er voor iedereen is een passend doel om naar toe te groeien.

Door uw aankopen steunt u ons en onze medewerkers van de kwekerij. Kom gerust eens langs.Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van 9:00 tot 14:00. Voor andere tijden kunt u een afspraak maken. Hiervoor belt u met het volgende telefoonnummer: 033-2537599.