Bedrijfstuin aanleggen & onderhouden in Amersfoort door Harco Hoveniers

Een tuin vormt een visitekaartje van een bedrijf en zorgt voor een uitnodigend gebaar. Voor deskundige verzorging kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan het vakbekwame team van Harco Hoveniers. Wij zorgen dan op regelmatige basis voor deskundig onderhoud waarbij alle bomen, struiken en vaste planten in goede conditie blijven en paden en terrassen er jaarrond netjes bijliggen.

Compleet zakelijk tuinonderhoud

Voor zakelijk tuinonderhoud in Amersfoort bieden we verschillende zakelijke onderhoudspakketten die helemaal worden afgestemd op uw wat er precies nodig is in uw bedrijfstuin. Zo kunnen wij in het zomerseizoen bijvoorbeeld vaker langskomen voor het grasmaaien en het scheren van de hagen. Ook kunnen we speciale projecten oppakken als u de bedrijfstuin graag anders wilt inrichten of juist groener wilt maken, door bijvoorbeeld in het najaar nieuwe heesters en borders aan te planten. Of door meer kleur te geven door het planten van eenjarige bloeiers.

Tuinonderhoud uitbesteden aan Harco Hoveniers?

Dit is wat wij doen:

  • onkruidvrij houden van de tuin
  • grasmaaien
  • hagen scheren
  • snoeien van vaste planten, struiken, bomen, inclusief vormsnoei
  • vijveronderhoud
  • verzorgen van nieuwe of vervangende aanplant
  • herstelwerkzaamheden aan bestrating

Ontwerp en aanleg zakelijke tuinen

Een bedrijfstuin aanleggen doen we met veel zorg en we streven daarbij een hoge kwaliteit na. Voor klanten in Amersfoort bieden we een compleet pakket; van gedetailleerd ontwerp tot de aanleg inclusief bestrating, een biodiverse beplanting, duurzame regenopvang, eventuele waterpartijen en de plaatsing van tuinmeubilair. Elk ontwerp stemmen we nauw af op uw wensen en de uitstraling uw bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze ontworpen bedrijfstuinen alle seizoenen een mooie aanblik geven voor werknemer en bezoeker. Ook aspecten als de levende tuin en onderhoudsvriendelijke beplantingsconcepten streven we na.

Weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en onderhoudspakketten die we bieden.