Tuinaanleg Amersfoort

Tuinaanleg Amersfoort

Tuinaanleg Amersfoort

Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes en daarom is het zeer belangrijk om dit overzichtelijk uit te werken. Zo kan uw droomtuin uiteindelijk door Harco Hoveniers gerealiseerd worden op de manier zoals u dat wilt! Om zeker te zijn dat al uw wensen en behoeftes in het definitieve ontwerp en tijdens de aanleg van uw tuin aan bod komen, maken wij gebruik van een vast stappenplan met verschillende fasen. Uiteraard bieden wij de tuinaanleg Amersfoort aan voor particuliere en zakelijke klanten.

Stappenplan tuinaanleg Amersfoort

De verschillende stappen die worden ondergaan tijdens de tuinaanleg Amersfoort zijn als volgt: het begint bij de initiatieffase, definitiefase, ontwerpfase, voorbereidingsfase, realisatiefase en de nazorgfase. De initiatieffase begint bij u. Wanneer u nieuwbouw wilt realiseren ben u aan het nadenken over de inrichting van uw tuin. Wanneer u aan renovatie zit te denken zullen vooral vragen hebben over wat de mogelijkheden eigenlijk zijn in uw tuin. In principe is dit al de initiatieffase waarbij u al bezig bent met het realiseren van een nieuwe buitenruimte.

tuinaanleg Amersfoort

Tuinaanleg Amersfoort

Tijdens de definitiefase zal een vrijblijvend adviesgesprek plaatsvinden tussen u en Harco Hoveniers. Tijdens dit adviesgesprek zal Harco Hoveniers ingaan op de randvoorwaarden (bijv. soort producten, beperkingen etc.), functionele eisen (met welk doel gaat de tuin gebruikt worden), operationele eisen (tijdbestek, bereikbaarheid etc.) en ontwerp beperkingen (wensenlijst, opdracht geven tot ontwerp etc.).

De ontwerpfase wil zeggen dat het ontwerp van de tuin wordt gerealiseerd voor tuinaanleg Amersfoort. Harco Hoveniers maakt de tuinontwerpen zelf maar biedt u ook de keuze om gebruik te maken van onze ontwerp partners.

Nadat het tuinontwerp door u is goedgekeurd wordt gestart met de voorbereidingsfase. In de voorbereidingsfase wordt voor de aanleg in Amersfoort een offerte opgesteld. Wanneer overeenstemming is bereikt over het ontwerp en de offerte wordt tijdens deze fase de planning uitgewerkt.

De voorlaatste fase bestaat uit de realisatiefase. De naam zegt het al: de tuin wordt in deze fase gerealiseerd. Hierbij wordt begonnen met het leeghalen van de tuin met de daarbij passende wijze van afvoeren. Daarna kan het grondwerk beginnen zodat als laatst de opbouw van uw tuin kan beginnen.

De laatste fase is de nazorgfase. Tijdens de nazorgfase wordt uw tuin netjes schoongemaakt en de laatste puntjes op de i gezet. Mochten er na oplevering nog punten zijn neem dan direct contact met ons op zodat dit netjes kan worden afgehandeld.

Contact voor tuinaanleg Amersfoort

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande kanalen.

Harco Hoveniers

Hogebrinkerweg 50

3871 KN Hoevelaken

033 25 360 95

info@harco-hoveniers.nl