Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Harco Hoveniers is het hoveniersbedrijf in Amersfoort. Onze klantenkring bestaat voor het grootste deel uit Amersfoort waardoor u ons wellicht wel eens aan het werk heeft gezien of onze bussen heeft zien staan. Wij streven naar een optimale dienstverlening in groenvoorziening. Wilt u een nieuwe tuin, uw tuin renoveren of ondersteuning bij het onderhoud van uw tuin? Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Harco Hoveniers biedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten aanleg en onderhoud van de tuin aan.

Hoveniersbedrijf Amersfoort particulier

Tuinhuis Nijkerk

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Harco Hoveniers biedt voor de particulier zowel aanleg als onderhoud van uw tuin aan. Een tuin is in onze beleving een zeer belangrijke leefomgeving die moet passen bij uw wensen en behoeftes. Om optimaal te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud noodzakelijk. Denk hierbij aan het snoeien van uw heggen, schoonmaken van uw borders, beplanting in het juiste seizoen, grasmaaien etc.

Voor de aanleg van uw tuin doorlopen wij eerst de verschillende beschreven projectfasen. Dit doen wij om u optimaal van dienst te kunnen zijn en zo een plan van aanpak kunnen opstellen die bij uw wensen en behoeftes past. Dit alles begint met een vrijblijvend adviesgesprek die u simpel hier aan kunt vragen. De realisatie van uw tuin is klaar en dan? Harco Hoveniers staat voor kwaliteit en wil zodoende tijdens de nazorg fase graag alle puntjes op de ‘i’ zetten met een garantie voor uw tuin.

Voor het onderhoud van uw tuin bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan. Deze zijn geheel flexibel en kunnen naar uw wensen en behoeften worden aangepast. Door goede communicatie met de klant kan zo excellente dienstverlening worden bewerkstelligd. De standaard onderhoudspakketten zijn hieronder weergegeven voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Flexibele onderhoudscontracten

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hoveniersbedrijf Amersfoort zakelijk

De buitenruimte van uw organisatie is een visite kaartje die toegevoegde waarde kan leveren in de uitstraling van het imago en totale organisatie. Daarom is onderhoud van uw zakelijke buitenruimte van groot belang. Daarnaast is bewezen dat medewerkers beter kunnen presteren in een onderhouden en goed georganiseerde buitenruimte. Daarnaast kan een tuin voor ontspanning en rust zorgen naast de dagelijkse werkzaamheden.

Voor de aanleg of renovatie van uw bedrijfstuin maken wij gebruik van vooraf beschreven projectfasen. Voor het onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u de verschillende pakketten hierboven bekijken. Aangezien bij organisaties vaak niet zelf de tuin wordt onderhouden kunnen onderhoudspakketten op maat worden gemaakt. Natuurlijk kunt u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om erachter te komen wat wij voor u kunnen beteken.

Contact Hoveniersbedrijf Amersfoort

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande kanalen.

Harco Hoveniers

Hogebrinkerweg 50

3871 KN Hoevelaken

033 25 360 95

info@harco-hoveniers.nl