Een onderhoudscontract voor de tuin nabij Nijkerk

Een goed verzorgde tuin is een visitekaartje voor uw huis of uw onderneming. Harco Hoveniers Hoevelaken, gevestigd nabij Nijkerk, biedt tuinonderhoud voor zakelijke klanten en voor particulieren. Wij maken uw onderhoudscontract voor de tuin precies op maat, zodat uw tuin er verzorgd en representatief bij ligt.

Onderhoudscontract voor tuinen nabij Nijkerk

Als u een mooie tuin heeft aangelegd, is het belangrijk om deze tuin goed te onderhouden. Zo kunt u lang van uw investering genieten. Als u zelf geen tijd heeft voor het onderhoud of er simpelweg voor kiest om dit uit te besteden, ondersteunt Harco Hoveniers Hoevelaken u graag! Of het nu gaat om een bedrijfstuin, een VvE tuin of een particuliere tuin, wij verzorgen vakkundig onderhoud.

Wij bieden verschillende opties als het gaat om een onderhoudscontract voor tuinen. U kunt kiezen voor tuinonderhoud wanneer u dat wenst, voor onderhoud in het voor- en najaar of voor regelmatig, maandelijks onderhoud. De prijs van het onderhoud wordt overeengekomen door middel van een offerte. U komt bij ons dus niet voor verrassingen te staan.

Neem nu contact op met Harco Hoveniers Hoevelaken

Wij kunnen u voorzien van vrijblijvend advies over een onderhoudscontract voor de tuin als u contact met ons opneemt. Samen met u bespreken we uw wensen en maken we een plan op maat. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Kies voor een verzorgde tuin, kies voor Harco Hoveniers Hoevelaken!