Groenvoorziening Amersfoort

Groenvoorziening Amersfoort

Groenvoorziening Amersfoort

Voor al uw groenvoorziening in Amersfoort kunt u terecht bij Harco Hoveniers. Voor zowel zakelijk als particuliere klanten kunnen wij u ondersteunen in de aanleg of het onderhoud van uw tuin/buitenruimte. Wij streven naar een optimale dienstverlening die bereikt kan worden met transparantie, plan van aanpak, flexibele onderhoudscontracten en duidelijk beschreven projectfasen. Samen met u realiseren wij een optimale benutting van uw buitenruimte.

Particuliere groenvoorziening Amersfoort

Bij de aanleg van uw tuin maken wij gebruik van verschillende fasen om uw droomtuin te realiseren. Door schematisch de verschillende fasen te doorlopen en meerdere controle momenten kunnen uw wensen en behoeftes in kaart worden gebracht. Daarbij zorgen onze professionals tijdens de realisatiefase dat uw droomtuin van hoge kwaliteit gerealiseerd wordt. Voor meer informatie over de aanleg van uw tuin kunt u hier terecht.

Bij het onderhouden van uw tuin bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan die volledig flexibel zijn. Zo kunt u een onderhoudspakket kiezen en daar uw eigen draai aan geven. Natuurlijk adviseren wij u om dit in overleg met ons te doen zodat voor u het optimale onderhoudspakket kan worden samengesteld. De standaard onderhoudspakketten zijn hieronder weergegeven.

Flexibele onderhoudscontracten

Groenvoorziening Amersfoort

Zakelijke groenvoorziening Amersfoort

Een representatief gebouw vraagt om een even representatieve buitenruimte. Niet alleen voor het imago of uiterlijk van uw organisatie, maar ook voor de beleving en werkomgeving van uw medewerkers. Een tuin kan daarmee duidelijk toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie. Natuurlijk speelt vakbekwaam onderhoud daarbij eveneens een belangrijke rol. Het groen rondom de entree van uw pand dient immers alle maanden van het jaar er perfect uit te zien. Kortom een verwaarloosde tuin van een mooi gebouw doet afbreuk aan de totale presentatie.

De onderhoudspakketten die hierboven worden vermeld zijn ook toepasselijk op de zakelijke klant. Waarbij net zoals bij particuliere klanten alle pakketten flexibel zijn en naar uw wens zijn in te vullen. Vaak komt het bij bedrijven niet tot zelden voor dat onderhoud door de medewerkers wordt uitgevoerd. Vandaar zijn totale onderhoudspakketten speciaal voor bedrijven opgesteld. Vraag hiervoor een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact groenvoorziening Amersfoort

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande kanalen.

Harco Hoveniers

Hogebrinkerweg 50

3871 KN Hoevelaken

033 25 360 95

info@harco-hoveniers.nl