Tuinonderhoud Amersfoort

Tuinonderhoud Amersfoort

Tuinonderhoud Amersfoort

Wilt u graag optimaal kunnen genieten van uw tuin? Dan is tuinonderhoud Amersfoort noodzakelijk. Een goed onderhouden tuin geeft u een optimale beleving van uw buitenruimte. Wij ondersteunen u graag bij het tuinonderhoud in Amersfoort. Wij kunnen u voorzien van het juiste tuinonderhoud op het juiste moment. Zo is het in de verschillende jaargetijden belangrijk om bepaalde aspecten van onderhoud in uw tuin bij te houden.

Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn in tuinonderhoud Amersfoort

Wij werken met flexibele onderhoudscontracten die u zelf kunt invullen. Zo kunnen de werkzaamheden uitgebreid met u worden besproken. Dit kan variëren van alleen gespecialiseerd tuinonderhoud tot het gehele onderhoud in uw tuin. De standaard onderhoudscontracten zijn hieronder weergegeven:

Flexibele onderhoudscontracten tuinonderhoud Amersfoort

Tuinonderhoud Amersfoort

Zoals eerder aangegeven zijn alle onderhoudscontracten flexibel en aan te passen aan uw wensen.

Plan van aanpak tuinonderhoud Amersfoort

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn zal vooraf eerst een vrijblijvend adviesgesprek plaatsvinden en zodoende de mogelijkheden worden besproken. Naarmate dit gesprek wordt een onderhoudsplan opgesteld die aan uw wensen en behoeftes voldoet. Daarin kunt u zelf aangeven waar u extra aandacht aan wilt besteden. Vervolgens wordt het plan van aanpak voor uw tuin via een contract vastgelegd. Zodoende wordt uw tuin precies zo onderhouden als afgesproken.

Heeft u ondertussen andere wensen of wilt u toch uw tuin veranderen? Geef dit aan ons door en wij kunnen dit voor u regelen. Eventueel kunnen er aanpassingen gedaan worden in het onderhoudscontract of helemaal worden gewijzigd.

Last van veel bladeren in uw tuin?

Heeft u vooral in het najaar veel last van bladeren in uw tuin of rondom het huis? Wanneer u een onderhoudscontract bij ons heeft lopen zorgen wij ook dat uw tuin netjes blad vrij wordt gemaakt. Dit kan via een oproep of op de afgesproken termijnen die zijn vastgelegd in uw overeenkomst.

Contact tuinonderhoud Amersfoort

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande kanalen.

Harco Hoveniers

Hogebrinkerweg 50

3871 KN Hoevelaken

033 25 360 95

info@harco-hoveniers.nl