Hovenier Nijkerk

Harco Hoveniers biedt graag zijn service en diensten aan als hovenier in Nijkerk. Natuurlijk zijn er meer hoveniers in de regio van Nijkerk, maar wij verzekeren u dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in uw tuin. Wij werken volgens verschillende fasen zodat wij u perfect van dienst kunnen zijn. Bent u op zoek naar onderhoud, aanleg, ontwerpen of groenvoorziening in uw tuin, dan kan Harco Horveniers als hovenier Nijkerk het maatwerk afleveren waar u naar op zoek bent. Uiteraard bieden wij onze service en diensten aan als hovenier Nijkerk voor particuliere en zakelijke partijen.

Hovenier Nijkerk

Hovenier Nijkerk

Tuinonderhoud van Hovenier Nijkerk

Tuinonderhoud Hovenier Nijkerk

Tuinonderhoud Hovenier Nijkerk

Wilt u graag dat wij het onderhoud van uw tuin in Nijkerk verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen in verschillende maten uw tuinonderhoud als hovenier Nijkerk. U kunt de mate en frequentie van het tuinonderhoud zelf samenstellen met gebruik van onze flexibele tuinonderhoudspakketten. Uiteraard raden wij u aan om eerst een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen om u goed van dienst te kunnen zijn. Bij dit gesprek zullen de wensen en behoeftes worden opgesteld en daarbij een passend onderhoudspakket worden samengesteld. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende onderhoudspakketten, hebben wij 3 standaard onderhoudspakketten samengesteld die u hier kunt vinden. Zoals eerder vermeld, zijn de onderhoudspakketten geheel naar wens in te vullen.

Tuinaanleg van Hovenier Nijkerk

Tuinaanleg Hovenier Nijkerk

Tuinaanleg Hovenier Nijkerk

Wilt u graag uw tuin verbouwen of een compleet nieuwe tuin? Harco Hoveniers als hovenier in Nijkerk kan aan al uw wensen en behoeftes voldoen. Heeft u een extreem idee? Samen komen wij tot een oplossing. Zoals eerder vermeld werken wij met verschillende fasen tijdens de aanleg van uw tuin. Dit begint met de definitiefase, dit wordt ook wel gezien als het vrijblijvende adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen en behoeftes in kaart gebracht en over verschillende ideeën gebrainstormd. Daarna komt de ontwerpfase, hierin zal het tuinontwerp worden uitgewerkt. In de voorbereidingsfase zal met u tot overeenstemming worden gekomen over het ontwerp en randvoorwaarden. Tijdens de realisatiefase komt uiteindelijk het ontwerp tot leven en zijn wij hard bezig met het realiseren van uw droomtuin. Wat wij zeer belangrijk vinden is de nazorgfase, tijdens deze fase wordt de tuin netjes afgewerkt. Maar daar stopt het niet bij, bij eventuele vragen of problemen kunt u altijd contact met ons opnemen om nog jarenlang plezier te hebben van uw tuin.

Contact hovenier Nijkerk

Bent u benieuwd wat wij als hovenier Nijkerk voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op via onderstaande contactmogelijkheden, en vergeet niet een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Harco Hoveniers

Hogebrinkerweg 50

3871 KN Hoevelaken

033 25 360 95

info@harco-hoveniers.nl