Harco Hoveniers biedt voor de particulier zowel aanleg als onderhoud van uw tuin aan. Een tuin is in onze beleving een zeer belangrijke leefomgeving die moet passen bij uw wensen en behoeftes. Om optimaal te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud noodzakelijk. Denk hierbij aan het snoeien van uw heggen, schoonmaken van uw borders, beplanting in het juiste seizoen, grasmaaien etc.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin maken wij gebruik van verschillende fasen om uw droomtuin te realiseren. Door schematisch de verschillende fasen te doorlopen en meerdere controle momenten kunnen uw wensen en behoeftes in kaart worden gebracht. Daarbij zorgen onze professionals tijdens de realisatiefase dat uw droomtuin van hoge kwaliteit gerealiseerd wordt. Voor meer informatie over de aanleg van uw tuin kunt u hier terecht.

Tuinonderhoud

Bij het onderhouden van uw tuin bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan die volledig flexibel zijn. Zo kunt u een onderhoudspakket kiezen en daar uw eigen draai aan geven. Natuurlijk adviseren wij u om dit in overleg met ons te doen zodat voor u het optimale onderhoudspakket kan worden samengesteld. De verschillende onderhoudspakketten kunt u hier vinden of klik op de afbeelding hieronder voor de keuzes aanleg of onderhoudspakketten.

Aanleg

Onderhoudspakketten