Een representatief gebouw vraagt om een even representatieve buitenruimte. Niet alleen voor het imago of uiterlijk van uw organisatie, maar ook voor de beleving en werkomgeving van uw medewerkers. Een tuin kan daarmee duidelijk toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie. Natuurlijk speelt vakbekwaam onderhoud daarbij eveneens een belangrijke rol. Het groen rondom de entree van uw pand dient immers alle maanden van het jaar er perfect uit te zien. Kortom een verwaarloosde tuin van een mooi gebouw doet afbreuk aan de totale representatie.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw bedrijfstuin is het belangrijk om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Daarom werken wij met verschillende fasen tijdens de aanleg van uw tuin. Daarbij zorgen onze professionals tijdens de realisatiefase dat de representatieve bedrijfstuin van hoge kwaliteit gerealiseerd wordt. Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van dergelijke groenvoorziening is altijd het versterken van de uitstraling van de onderneming. Voor meer informatie over de aanleg van bedrijfstuinen kunt u hier terecht.

Tuinonderhoud

Het onderhoud wat noodzakelijk is om uw bedrijfstuin representatief te houden bieden wij aan door middel van verschillende onderhoudspakketten. De onderhoudspakketten zijn allemaal flexibel zodat voor u het ideale onderhoudspakket kan worden samengesteld. Wij hebben een aantal onderhoudspakketten opgesteld die u hier kunt vinden of klik hieronder op de afbeelding voor aanleg of onderhoudspakketten.

U bent altijd van harte welkom voor vrijblijvend advies.

Aanleg

Onderhoudspakketten